รูปแบบการท่องเที่ยวเชิงอาหารพื้นถิ่นชายฝั่งทะเลภาคตะวันออก = Model of local gastronomy tourism in Eastern seaboard area / ญาดา ชอบทำดี, นรินทร์ สังข์รักษา. [บทความ - Fulltext Available]

By: ญาดา ชอบทำดีContributor(s): นรินทร์ สังข์รักษาMaterial type: ArticleArticlePublisher: 2562Other title: Model of local gastronomy tourism in Eastern seaboard areaSubject(s): การท่องเที่ยวเชิงอาหาร | อาหารท้องถิ่น -- ไทย (ภาคตะวันออก) | อาหารพื้นถิ่น | Gastronomy tourism | Local gastronomyOnline resources: เอกสารฉบับเต็ม (fulltext) In: วารสารวิทยาลัยดุสิตธานี ปีที่ 13, ฉบับที่ 2 (พ.ค. - ส.ค. 2562), หน้า 403-413
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings: UTCC

มีบทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ.

There are no comments on this title.

to post a comment.