วิวัฒนาการและศิลปะ การจัดโต๊ะอาหาร เครื่องดื่ม และเมนูอาหาร / ขวัญแก้ว วัชโรทัย.

By: ขวัญแก้ว วัชโรทัย [ผู้แต่ง]Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : อมรินทร์พริ้นติ้งแอนด์พับลิชชิ่ง, 2555Edition: พิมพ์ครั้งที่ 8Description: 622 หน้า : ภาพประกอบContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789748469935Subject(s): เครื่องดื่ม | รายการอาหาร | การจัดโต๊ะอาหาร | | DDC classification: 642
List(s) this item appears in: หนังสือใหม่ประจำเดือน กรกฎาคม 2562
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book UTCC Library
Books (Thai) UTCC Library, Bldg 24 Fl 7 642 ข24ว 2555 (Browse shelf) ฉ. 1 Available 32009001175879
Total holds: 0

มีดัชนี.

1000.00

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Open Library: