อาหารและโภชนาการ การป้องกันกลไกบกพร่อง / อัญชลี ศรีจำเริญ.

By: อัญชลี ศรีจำเริญ [ผู้แต่ง]Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : สำนักพิมพ์แห่งจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2561Edition: พิมพ์ครั้งที่ 1Description: 227 หน้า : ภาพปรกอบContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789740337331Subject(s): โภชนาการ | โภชนบำบัด | ผู้สูงอายุ -- โรค | | DDC classification: 615.854
List(s) this item appears in: หนังสือใหม่ประจำเดือน กรกฎาคม 2562
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book UTCC Library
Books (Thai) UTCC Library, Bldg 24 Fl 7 615.854 อ512อ (Browse shelf) ฉ. 1 Available 32009001175846
Total holds: 0

290.00

มีบรรณานุกรมและดัชนี.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Open Library: