กระบวนการและจุลินทรีย์ที่เกี่ยวข้องในการผลิตอาหารหมัก / ประสงค์สม ปุณยอุปพัทธ์, สุกฤตา ปุณยอุปพัทธ์.
Material type:
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
UTCC Library | Books (Thai) | UTCC Library, Bldg 24 Fl 7 | 664.0286 ป424ก (Browse shelf) | ฉ. 1 | Available | 32009001175861 |
Total holds: 0
Browsing UTCC Library shelves Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.0282 F686 Food canning technology | 664.0282 L864c 1987 A Complete course in canning : and related processes : book I-basic information on canning - [Lopez, Anthony 12th ed] | 664.0284 C518m Modelling drying processes | 664.0286 ป424ก กระบวนการและจุลินทรีย์ที่เกี่ยวข้องในการผลิตอาหารหมัก / | 664.0288 S253f 1996 Food irradiation : a guide book - [Satin, Morton 2nd ed] | 664.03 น634ศ 2556 ศัพท์วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ / | 664.06 C517 Chemistry and physiology of selected food colorants / |
300.00
มีบรรณานุกรมและดัชนี
Open Library:
- Add to your cart
- Suggest for purchase
- Send to device
-
Share this title:
There are no comments on this title.