กระบวนการและจุลินทรีย์ที่เกี่ยวข้องในการผลิตอาหารหมัก / ประสงค์สม ปุณยอุปพัทธ์, สุกฤตา ปุณยอุปพัทธ์.

By: ประสงค์สม ปุณยอุปพัทธ์ [ผู้แต่ง]Contributor(s): สุกฤตา ปุณยอุปพัทธ์ [ผู้แต่ง] [ผู้แต่ง]Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : สำนักพิมพ์แห่งจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2560Edition: พิมพ์ครั้งที่ 1Description: 302 หน้า : ภาพประกอบContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789740336617Subject(s): อาหารหมัก -- จุลชีววิทยา | อาหารดอง -- จุลชีววิทยา | | DDC classification: 664.0286
List(s) this item appears in: หนังสือใหม่ประจำเดือน กรกฎาคม 2562
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book UTCC Library
Books (Thai) UTCC Library, Bldg 24 Fl 7 664.0286 ป424ก (Browse shelf) ฉ. 1 Available 32009001175861
Total holds: 0

300.00

มีบรรณานุกรมและดัชนี

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Open Library: