University of the Thai Chamber of Commerce Library

การใช้แป้งกล้วยทดแทนแป้งสาลีในหมั่นโถ = Using of banana flour substituted for wheat flour in steamed bun (Mantou) / จุรีลักษณ์ ปากหวาน, วนิดา ชาลีมุ้ย และสุพัตรา โพธิเศษ. [บทความ]

By: จุรีลักษณ์ ปากหวานContributor(s): วนิดา ชาลีมุ้ย | สุพัตรา โพธิเศษPublisher: 2553Other title: Using of banana flour substituted for wheat flour in steamed bun (Mantou)Subject(s): แป้งทำขนม | แป้งสาลี | กล้วย In: อาหาร ปีที่ 40, ฉบับที่ 2 (เม.ย. - มิ.ย. 2553), หน้า 66-70
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

มีบทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ.

There are no comments on this title.

to post a comment.
สำนักหอสมุดกลาง มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
เลขที่ 126/1 ถนนวิภาวดีรังสิต แขวงรัชดาภิเษก เขตดินแดง กรุงเทพฯ 10400
โทรศัพท์: 0-2697-6251, 0-2697-6260 โทรสาร: 0-2697-6251 อีเมล: [email protected]