University of the Thai Chamber of Commerce Library
Normal view MARC view
  • Cooking (Natural foods)

Entry Topical Term

Number of records used in: 8

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 255403

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: UTCC

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20180710145227.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 180710|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: UTCC
  • Transcribing agency: UTCC

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: Cooking (Natural foods)

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (UTCC): Clean slate :
สำนักหอสมุดกลาง มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
เลขที่ 126/1 ถนนวิภาวดีรังสิต แขวงรัชดาภิเษก เขตดินแดง กรุงเทพฯ 10400
โทรศัพท์: 0-2697-6251, 0-2697-6260 โทรสาร: 0-2697-6251 อีเมล: library@utcc.ac.th